Naam: Additional physical form available note
Lengte:
Herkomst:
Toelichting: Deze kmc is uitsluitend bedoeld voor bijzondere collecties van enkele universiteitsbibliotheken. Deze kmc mag uitsluitend door deze instellingen worden gebruikt.
Deze kmc wordt verwerkt in de MARC 21-export (naar WorldCat) en in de MARC 21-import in het GGC.
Deze kmc is alleen zichtbaar in de diagnostische presentatie e.d.; maar bijvoorbeeld niet in de gelabelde en de ISBD-presentaties. Er vindt ook geen validatie op deze kmc plaats, zoals op herhaalbaarheid van de kmc en subvelden, noch op de volgorde en inhoud van subvelden.
Deze kmc is gebaseerd op de volgende MARC-tag: tag 530 - Additional Physical Form Available Note.
Invoer: -
Herhaald: -
Relaties: -
Nota bene: -
Voorbeelden: -